Inschrijving NK Sprint Rotterdam verlengd

NIEUWEGEIN/ROTTERDAM - De inschrijving voor het NK Triathlon Sprint, dat tegelijk met de Eredivisie Triathlon plaats vindt op 15 juli tijdens de Perskindol Triathlon 010, is verlengd tot en met maandag 5 juni.

Op deze inschrijving is de standaard NTB-inschrijfprocedure voor NK's van toepassing. Vanwege de combinatie met de Eredivisie, is een beperkt aantal individuele startplaatsen beschikbaar. Iedereen die inschrijft voor dit NK wordt vanzelf op een wachtlijst geplaatst. Het NK voor junioren wordt in dezelfde startseries gehouden. Atleten die in aanmerking willen komen voor een individuele startplaats sturen de email waarin de plaatsing op de wachtlijst bevestigd wordt per omgaande (in elk geval voor de sluiting van de inschrijfprocedure) naar de NTB (info@triathlonbond.nl) o.v.v. een overzicht van de meest recente resultaten op basis waarvan de atleet van mening is dat hij/zij in aanmerking komt voor deelname aan dit NK. Atleten die via een team in de Eredivisie deelnemen, worden door hun Teamcaptain ingeschreven.

Inschrijven voor de NK-serie kan via www.ntbinschrijvingen.nl Kijk hier voor de inschrijfprocedure en alle overige voorwaarden voor deelname aan NK's.

248834 adam nw d 14  ce4b0a large 1496223705
Over Nederlandse Triathlon Bond

De persvoorlichter voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De persvoorlichter is bereikbaar via telefoonnummer 085- 070 1800 of per e-mail via persvoorlichter@triathlonbond.nl.

NTB
De Nederlandse Triathlon Bond (NTB) is opgericht in 1987 en behartigt de belangen van alle deelnemers en organisatoren van combiduursporten. Namens haar ruim 30.000 leden is zij aangesloten bij NOC*NSF, de ETU en de ITU. Transition Magazine is het visitekaartje van de triathlon- en duathlonsport. Op de site www.transition.nl vinden liefhebbers doorlopend nieuwe inspiratie.

berichten