ROTH / FRANKFURT - Zes Nederlandse profatleten komen dit weekeinde over de grens in actie op de lange afstand.

Yvonne van Vlerken is zondag kandidate voor het podium in de Challenge Roth. De in Oostenrijk woonachtige Nederlandse schreef de wedstrijd in Beieren al drie keer op haar naam (in 2007, 2008 en 2015). De grote favoriete voor de winst is de Zwitserse Daniela Ryf die vorig jaar ook al won in Roth.

252808 img 8735 d49d75 large 1499359594

Ironman Frankfurt

Bas Diederen, Evert Scheltinga, Erik-Simon Strijk, Youri Severin en Pleuni Hooijman strijden zondag mee in het Europees kampioenschap Ironman in Frankfurt. Sebastian Kienle verdedigt zijn titel in de mannenrace, Melissa Hausschildt, de kampioene van vorig jaar, ontbreekt dit keer.  

Over Nederlandse Triathlon Bond

De persvoorlichter voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De persvoorlichter is bereikbaar via telefoonnummer 085- 070 1800 of per e-mail via persvoorlichter@triathlonbond.nl.

NTB
De Nederlandse Triathlon Bond (NTB) is opgericht in 1987 en behartigt de belangen van alle deelnemers en organisatoren van combiduursporten. Namens haar ruim 30.000 leden is zij aangesloten bij NOC*NSF, de ETU en de ITU. Transition Magazine is het visitekaartje van de triathlon- en duathlonsport. Op de site www.transition.nl vinden liefhebbers doorlopend nieuwe inspiratie.

berichten