NTB en Runner's World/Bicycling lanceren magazine Triathlon

AMSTERDAM - 6 april 2018

Triathlon wint steeds meer aan populariteit in Nederland. Om die reden lanceert de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) in samenwerking met Runner’s World en Bicycling het magazine Triathlon.

Veel hardlopers en fietsers zien in triathlon de ultieme uitdaging. Stond voorheen het lopen van een marathon bovenaan de 'bucketlist', nu is dat de triathlon. Kenners weten dat de sport ook heel veelzijdig is. Voor beginners en die-hards is er nu het magazine Triathlon. Gemaakt door de Nederlandse Triathlon Bond in samenwerking met Runner’s World en Bicycling.

 

In Triathlon staan tips voor je eerste triathlondag en het voorkomen van blessureleed. Een Ironman in twaalf maanden? Het kan! In een exclusief interview vertelt wereldkampioen Mario Mola over zijn mindset en wordt levende legende Rob Barel geportretteerd. De Nederlandse triatlete Rachel Klamer liet zich speciaal voor dit magazine fotograferen, vlak na haar historische zege in de World Triathlon Series.  

 

De hoofdredactie van Triathlon wordt gevormd door Olivier Heimel (Runner’s World), Laurens ten Dam (Bicycling), Martijn Keijsers (NTB) en Rens Muller.

 

Triathlon is vanaf dinsdag 10 april overal te koop en leden van de NTB ontvangen de eenmalige uitgave in plaats van het reguliere bondsmagazine Transition.

277121 tr14 mockup02 f51093 large 1523003537
Download PDF
Download PDF
Over Nederlandse Triathlon Bond

De persvoorlichter voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De persvoorlichter is bereikbaar via telefoonnummer 085- 070 1800 of per e-mail via persvoorlichter@triathlonbond.nl.

NTB
De Nederlandse Triathlon Bond (NTB) is opgericht in 1987 en behartigt de belangen van alle deelnemers en organisatoren van combiduursporten. Namens haar ruim 30.000 leden is zij aangesloten bij NOC*NSF, de ETU en de ITU. Transition Magazine is het visitekaartje van de triathlon- en duathlonsport. Op de site www.transition.nl vinden liefhebbers doorlopend nieuwe inspiratie.

berichten