Selectie EK Triathlon Glasgow bekend

Technisch directeur Adrie Berk heeft de selectie voor het EK Triathlon in Glasgow bekend gemaakt. Vier atleten – Jony Heerink, Marije Dankelman, Jorik van Egdom en Donald Hillebregt - doen op donderdag 9 en vrijdag 10 augustus mee aan de individuele races over de olympische afstand. Quinty Schoens en Marco Akershoek komen op zaterdag 11 augustus, samen met Heerink en Van Egdom, in actie in de mixed-teamrelay.   

Het EK in Glasgow duurt van 2 tot en met 12 augustus. Naast triathlon wordt er in Glasgow in nog vijf andere sporten – zwemmen, atletiek, golf gymnastiek en roeien – gestreden om de Europese titels.

284381 498912 v2 e68be2 large 1530767052
Download PDF
Download PDF
Over Nederlandse Triathlon Bond

De persvoorlichter voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. De persvoorlichter is bereikbaar via telefoonnummer 085- 070 1800 of per e-mail via persvoorlichter@triathlonbond.nl.

NTB
De Nederlandse Triathlon Bond (NTB) is opgericht in 1987 en behartigt de belangen van alle deelnemers en organisatoren van combiduursporten. Namens haar ruim 30.000 leden is zij aangesloten bij NOC*NSF, de ETU en de ITU. Transition Magazine is het visitekaartje van de triathlon- en duathlonsport. Op de site www.transition.nl vinden liefhebbers doorlopend nieuwe inspiratie.

berichten